Ova momèad ima buduænost

ImageKapetan reprezentacije BiH Zvjezdan Misimoviæ nije se previše osvrtao na utakmicu s Turskom. “Odigrali smo solidno. Bolje smo ‘stajali’ na terenu nego u nekim prijašnjim susretima, iako smatram da smo trebali biti malo više agresivniji prema naprijed.

Turci nisu pokazali igru kakvu sam oèekivao od njih, vjerojatno su igrali pod velikim pritiskom plasmana na EP, ali na kraju mogu konstatirati da su zaslu¾eno pobijedili s 1:0”, tim je rijeèima arhivirao gostovanje u Istanbulu veznjak Nürnberga.
Iako je iza njega i suigraèa niz od šest poraza, Misimoviæ smatra da se igra popravlja.
“Ide na bolje. Mlada smo ekipa koja æe doæi na svoje. Ove protekle utakmice puno su znaèile mlaðim igraèima koji su osjetili atmosferu igranja na velikoj sceni. To æe im iskustvo puno znaèiti i sigurno æemo biti bolji u iduæim kvalifikacijama. Ova momèad ima buduænost”, jasan je Misimoviæ.
Logièno, s nestrpljenjem išèekuje što æe se u iduæih mjesec-dva dogaðati s reprezentacijom. Hoæe li doæi do smjene izbornika, hoæe li se vratiti potpisnici ultimatuma… pitanja su koja kopkaju svakoga. Spekulira se da su potpisnici izmeðu ostalog tra¾ili i smjenu izbornika Muzuroviæa, no potvrdu te informacije je nemoguæe dobiti jer su se Savez i potpisnici obvezali na šutnju do daljnjega.
“Nekoliko tih igraèa svakako bi nam dobro došlo. Tu prije svega mislim na Papca, Bajramoviæa, Hasagiæa i Spahiæa. Njihova kvaliteta je neosporna. E sad, mislim da ne bi bilo fer prema nama koji smo igrali da oni postavljaju neke zahtjeve za smjenama. U tom sluèaju mi bismo ispali stvarno smiješni. Smiješno je da igraèi tra¾e smjene, to nema nigdje u svijetu. Na igraèima je da igraju nogomet i doka¾u se na terenu”, izjavio je Misimoviæ.
I Vaše ime se krajem prošle godine našlo na popisu protiv vrha Saveza?
“Da. Ali ja nisam ništa potpisivao”, prokomentirao je kapetan bh. vrste.

 dnevni-list.ba