Masturbacija mozga

Image"Ušanoviæ nam je nudio karte za utakmicu pod uslovom da mu damo naša imena i pasoše".

Ovo su rijeèi naših navijaèa koji su samoorganizovano otišli na utakmicu u Istanbul. Zvuèi nevjerovatno?  Ha?  Ma kakvi, to je naša NFS BiH zbilja. Mo¾da bi deal bio i napravljen da su naši momci imali koju flašu Jack Danielsa sa sobom. Mo¾da bi baš ta 'vatrena voda' pokrenula male sive mozdane æelije kod našega nikad ne pre¾aljenog Ušketa. Jebi ga, ovako se ništa nije desilo, osim što su naši momci bili vec spremni na to i nabavili karte od ljudi kojima je stalo da su navijaèi naše repke na tribinama.

Nedaj bo¾e da nas je došlo 6000 u Istambul, kao što je naših zapadnih komšija bilo na Wembleyu. Sve nešto kontam koliko bi Ušketu dana trebalo da pokupi i ištambilja sve te silne pasoše i sa policijskom "pedantošæu" popiše imena svakog prisutnog. Zamislite jos samo da se iz 6000 grla èulo 'Gazi ih Bosno!' i 'Hoæemo pojedu!' dok Bajramoviæ, Spahiæ & CO prave kino Turcima na terenu. Zamišljam extazu BH navijaèa na tribinama kada im zavalimo golèinu u 88. minuti i uzimamo im sva tri boda. Da al' u kurcu. O tome mo¾emo samo sanjati tok su Ušanoviæi u Savezu. 

Naši momci su i u ovoj prièi, kao i bezbroj puta do sada, pokazali Ušanoviæu da mi imamo ono sto on i njegova ekipa nemaju – OBRAZ. Dalji razgovor sa alkoholièarem je prekinut i krenulo se u ostvarenje plana B. Na stadion su ušli i bodrili BH repku cijelu utakmicu. Uške i njegova klika su u sveèanoj lozi gledali veæ unaprijed izgubljenu utakmicu i kontali slijedece korake za 'napredak BH fudbala".

Uške, ovo ti je bila malo jaèa masturbacija – mozga.